Lärare och inspiratörer

  Ulrika Borén – läs mer om Ulrika här.

**********************************************************

Maria Hansson Finér

Är utbildad Seasonal yoga/hathayoga -lärare genom Seasonal Yoga Scandinavia Teachertraining Sweden – för Tina Hedrén och Susan Woodd.
Maria har praktiserat yoga och meditation i över 20 år och har nu tagit steget till en RYS 200- certifiering inom YogaAlliance.

***********************************************************

Maria Branzell – Hermelin

”Jag har utövat kundaliniyoga under många år. Yogan har hjälpt mig att hantera vardagens utmaningar med händelser och perioder av stress samt funderingar på livets mening.

Jag har alltid varit nyfiken på yogans livsfilosofi som har en skattkista av visdom. Där har jag hittat tekniker för att kunna stå stadigt i livet och komma i kontakt med det som verkligen är sant och meningsfullt för mig. Med hjälp av det har mitt förhållningssätt till livet sakta förändrats så att jag bättre kan släppa förväntningar och krav och möta det som sker med nyfikenhet och tillit till – att jag får möta det som jag behöver. Det finns så många redskap som vi kan använda för att utveckla vår fysiska, mentala och känslomässiga hälsa som känns så spännande att få dela med dig.

Jag är utbildad socionom och familj- och nätverksledare med många års erfarenhet av att möta människor under växande och utveckling i socialtjänst, kriminalvård och vård- och omsorg.”

Maria är internationellt certifierad kundaliniyogalärare enligt Kundalini Research Institute – KRI (Stockholms Kundaliniyogacenter). Hon är också utbildad instruktör i medicinsk yoga (Yogakraft, Linköping)

***********************************************************

Caroline Ottosson
Zonterapeut

”För två år sedan tog jag steget och utbildade mig inom zonterapin och tycker nu att det är dags att dela med mig av dessa kunskaper,ytterligare ett redskap för att utveckla vår fysiska, mentala och känslomässiga hälsa”

Caroline har en grundutbildning i zonterapi från Axelssons Gymnastiska institut.
Till vardags arbetar hon som lärare i biologi, naturkunskap och miljö på Nyströmska skolan. Hon har länge varit nyfiken på kombinationen naturvetenskap/medicin och alternativa behandlingsformer, och har därför nu startat företaget CotZon där hon nu erbjuder behandlingar i zonterapi.

Men vad är zonterapi?
(behandlingsform inom komplementär/alternativ medicin

Det är ett effektivt och helt ofarligt redskap för självläkning. Det är en mjuk terapi som kan hjälpa dig till smärtlindring och en stressfri tillvaro. Kroppen stimuleras till att själv ta hand om de problem som finns. Behandlingen leder till en positiv utrensningseffekt, vilket visar att kroppen själv börjar hantera de signaler som ges vid zonterapin.

Kroppens alla delar finns representerade i motsvarande zoner i fötterna. Genom att man trycker på dessa zoner startar läkningen. Man reagerar olika vid behandling, men alla reaktioner ska ses som positiva eftersom det visar att kroppen har svarat på behandlingen.

Vill du komma i kontakt med Caroline och/eller boka en behandling?

Ring: 070-1310014
Eller gå in på hemsidan: www.cotzon.se